Първи пост

 

3,2,1 – старт!

Най-накрая, вероятно няколко години по-късно, отколкото ми се искаше, и аз се нареждам сред хората, споделящи в блог. А и каква по-подходяща дата от 8 март за стартиране на нещо, носещо думата “мама” в името си!

Кой е тук?

Казвам се Елица – майка, съпруга, графичен дизайнер, шампион по хобита, бърборанка, мултитаскър.

Защо е “mamma-made”?

На първо място “МАМА”, защото в последната година и нещо се идентифицирам единствено с тази дума. Това е да си люлка, възглавница, трамплин, конче, мандра, обезболяващо, приспивателно, играчка, музикална кутия… с други думи, целият свят за едно малко човече.

На второ място “MADE”.  Тези, които ме познават знаят, че аз съм от тези хора, които предпочитат да правят всичко сами и с двете си ръце – дрехите, снимките, храната, подаръците за близките, играчките на детето, аксесоарите у дома…

За какво ще пиша?

Тъй като това е личен блог, естествено ще пиша за нещата, които са ми интересни и са предизвикателство за мен. Тук няма да намерите теми за политика, пари или болести. За сметка на това, се надявам да има предостатъчно идеи за по-красив дом, по-вдъхновен ден и по-вкусна трапеза. Или простичко казано – снимки и бримки, хапки и глътки и цветни хартийки. От време на време – по някоя завъртяна история.

Навъртайте се наоколо – имам какво да разкажа.

Ели

2 коментара

  • Цветелина Грозданова

    Ели, честито! На теб ти приляга да имаш страничка,защото винаги си имала интересни идеи и се справяш чудесно с всичко! Очаквам много интересни неща! Дерзай!!!

  • Дени

    Най-после! 🙂 Радвам се, че се накани! 🙂 Поръчвам си по нещо ново за кафето всяка сутрин! <3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *