За мен

photo

Приятно ми е – Елица – графичен дизайнер на свободна практика,

майка на пълен работен ден, шампион по брой хобита,

мултитаскър, бърборанка.

Защо е „mamma-made“?

На първо място „МАМА“, защото напоследък се идентифицирам предимно с тази дума. Това е да си люлка, възглавница, трамплин, конче, мандра, обезболяващо, приспивателно, играчка, музикална кутия… с други думи, целият свят за едно малко човече.

На второ място „MADE“.  Тези, които ме познават знаят, че аз съм от тези хора, които предпочитат да правят всичко сами и с двете си ръце – дрехите, снимките, храната, подаръците за близките, играчките на детето, аксесоарите у дома…

За какво ще пиша?

Тъй като това е личен блог, естествено ще пиша за нещата, които са ми интересни и са предизвикателство за мен. Тук няма да намерите теми за политика, пари или болести. За сметка на това, се надявам да има предостатъчно идеи за по-красив дом, по-вдъхновен ден и по-вкусна трапеза. Или простичко казано – снимки и бримки, хапки и глътки и цветни хартийки. От време на време – по някоя завъртяна история.

 

 

Имам какво да кажа и покажа.

Надявам се да ви е интересно.

1 comment

  • Веска Ламбова

    Образована, природно интелигентна, ерудирана, със златни ръце, упорита, работлива ,пряма (по това прилича на мен, дано не й пречи! в живота), предана съпруга и майка! Бъди такава докрай!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *